home

Stipt Techniek  Postbus 24  2290 AA  Wateringen   |    info@stipt-techniek.nl   |   +31 (0)174 221014

certificering  |  sitemap  |  colofon

INTERIM MANAGEMENT

 

Op het gebied van project- en facility management verzorgen wij advisering, projectleiding, budgetbewaking, planning en contact met instanties en leveranciers. Interim management werd sinds 2005 binnen het bedrijf van een van de oprichters uitgevoerd en is nu in Stipt Techniek opgenomen.

Het begeleiden van facilitaire projecten of calamiteiten die simultaan lopen met uw bedrijfsactiviteiten is complex. Dit vraagt veel van uw organisatie en bij een gezonde bezetting heeft u daarvoor geen medewerkers beschikbaar. Als u Stipt Techniek hierbij inschakelt bent u van een hoop rompslomp af.

Bij [asbestsanering] moet er in korte tijd heel veel goed geregeld worden. Naast de saneringswerkzaamheden zelf zijn er allerlei organisatieperikelen waar u als leiding mee te maken krijgt. Denk ondermeer aan personeel, omwonenden, overheden, en klanten. Wij weten ook de weg in juridische aspecten van aansprakelijkheid en verhaalschade bij verzekeraars. Naar wens adviseren wij u hierbij en/of neemt interim-management van Stipt Techniek u veel werk uit handen.

 

MODULAIR INZETBAAR

 

Bij voorkeur wordt Stipt Techniek vanaf het begin tot het eind bij projecten betrokken. Latere inschakeling beperkt de denkbare alternatieven, dit legt meer druk op het project. Uiteraard is gedeeltelijke inschakeling mogelijk, bijvoorbeeld alleen bij ontwerpfase en aanbesteding. Als gaandeweg vertrouwen ontstaat, is uitbreiding van de opdracht natuurlijk een optie.

 

REALISTISCH

 

U kent de factoren tijd, geld en kwaliteit en hun onderlinge samenhang. Wij gaan daar zeer realistisch mee om en behoeden u voor een verkeerde inschatting van resultaten.

 

INFORMATIE?

Voor vrijblijvende informatie:

Bel 0174-221014

info@stipt-techniek.nl