home

Stipt Techniek  Postbus 24  2290 AA  Wateringen   |    info@stipt-techniek.nl   |   +31 (0)174 221014

certificering  |  sitemap  |  colofon

VACATURES

 

Operators DTA-A/DAV

Stipt Techniek zoekt medewerkers op het operationele vlak. Je hebt een persoonlijk certificaat DTA-A of DAV en je wilt graag werken bij een organisatie waar de kwaliteitslat hoog ligt. Stuur dan een overzicht van je opleidingen, banen en andere belangrijke dingen die je hebt gedaan en maak een afspraak via: info@stipt-techniek.nl of bel 0174-221014.

 

Projectleider

 

Stipt Techniek zoekt een goede projectleider met ervaring op het gebied van bouwkunde en asbestsaneringen. Heeft u een bouwtechnische achtergrond en kunt u goed in teamverband werken? Stuur dan een overzicht van uw opleidingen, banen en andere belangrijke dingen die u heeft gedaan en maak een afspraak via: info@stipt-techniek.nl of bel 0174-221014.

 

INTERESSE?

Mocht je geïnteresseerd zijn in Stipt Techniek maar geen passende vacature vinden, voel je dan vrij om ons te benaderen via info@stipt-techniek.nl

 

WERKEN BIJ STIPT TECHNIEK

 

We zeggen het maar direct: wij werken zeer precies!

 

Hoe lastig de werkomstandigheden ook zijn, je zorgt er voor dat alles volgens de voorschriften verloopt. Daarom besteden wij veel aandacht aan jouw opleiding, bijscholing en groei. Wij vinden het belangrijk dat je het naar je zin hebt.

 

Enthousiasme en gedrevenheid zijn jouw en onze belangrijkste succesfactoren. Uiteraard schenken we volop aandacht aan je gezondheid. Elke drie jaar vindt een volledige medische keuring plaats en je beschikt over een persoonlijk veiligheidspaspoort.

 

Je krijgt bij ons volop de kans te werken op leuke en uitdagende projecten voor toonaangevende opdrachtgevers. We zijn altijd op zoek naar talent. Stuur je cv [hier], je krijgt altijd bericht van ons.